Klantervaringen

 
 
 
 
Heeft u een nieuwe of gebruikte auto bij ons gekocht? Was uw auto voor reparatie of onderhoud in onze werkplaats? Wij horen graag wat uw ervaringen zijn!  

Aarzel niet en vul hieronder uw reactie in.

   

 
 
 
 
16-06-2017

Mooie Volvo S60 gekocht, garantie bijgekocht. Na 8000 km bleken de remmen niet echt tof en waren er nog wat kleine dingen met de auto.
Afspraak gemaakt, leenauto mee.
Geurtsen heeft zich hier van haar beste kant laten zien: remschijven + blokken vervangen, sensor vervangen, software update uitgevoerd en de overige klachten verholpen. First time right !!
Echt aangenaam verrast !!

Jos
 

11-05-2017

In mei 2015 ging ik op zoek naar een gebruikte auto. In juli 2015 kocht ik bij Garage Geurtsen een 320d Touring. Voor het maken van die keuze ben op zeer klantvriendelijke en professionele wijze geholpen en er heerste altijd een ongedwongen sfeer. Noodzakelijke reparaties die uit de officiële BMW analyse kwamen zijn gedaan en daarmee stond er een betrouwbare occasion & taart met unieke foto klaar op het afhaalmoment. Enkele kleine reparaties die in het eerste half jaar nodig waren vielen onder de bijgekochte garantie, en werden zonder probleem snel verholpen. En altijd zonder probleem een leenauto mee. Nu 2 jaar verder rijdt de auto nog steeds zorgeloos en vertoont geen gebreken of anderzijds onvoorziene zaken. Ben er blij mee. Bij een volgende aanschaf zal ik zeer zeker weer bij jullie terugkomen en kijken of ik weer zo goed kan slagen!

Martijn

11-04-2017

In oktober een BMW e46 316i gekocht en erg tevreden met de service! Super aardige mensen en echt een top auto. Alles was goed geregeld en ik heb gelijk groot onderhoud gehad. Ik zou hier (mits ze de juiste auto hebben) zo weer een auto kopen!

Nick van Doorn
 

 30-12-2016

Vanmiddag geweest en erg fijn geholpen. We kregen een warm ontvangst, wat heerlijk was, omdat het koud was buiten en met koffie en oliebol fijn onderhandeld.
Alles keurig en netjes daar bedankt, onze complimenten!!!!
 
Geertje

 
23-12-2016

Begin dit jaar een knappe audi A3 aangeschaft bij Garage Geurtsen, een paar kleine technische mankementjes door het jaar heen zijn keurig onder garantie verholpen. We komen niet uit de buurt, maar toch besloten om de APK bij Garage Geurtsen uit te laten voeren. We konden gewoon wachten tot de auto klaar was, zeer goed afgestemd op onze planning! Daarna blij verrast dat dit nog kosteloos was ook. Wij kunnen er weer een jaar tegenaan met veel veilige kilometers.
Fijne kerstdagen en een goed uiteinde!

Janjaap, Roxanne, Sven
 

  
Hoi Willem en team,
Wat zijn we fantastisch geholpen door jullie. Mijn vader was erg te spreken over de wijze waarop alles werd uitgelegd ook ten aanzien van het kentekenbewijs.
Daarnaast vond hij jullie zaak erg netjes en goed verzorgd.
Dat jullie vervolgens ook nog zo\'n originele taart meegeven, die volgens  mijn ouders ook erg smaakvol is, maakt de klantbeleving zeer positief.
Ontzettend bedankt!
Mijn vader gaf aan dat het voor hen een echte feestdag was.
Namens hen ontzettend bedankt garage Geurtsen!

Ronald en Ingrid

 

 23-11-2016
 
Ongeveer een maand geleden heb ik bij Garage Geurtsen een Volvo V70 aangeschaft. Ik ben onder de indruk geraakt van de klantgerichtheid van dit bedrijf. Via de telefoon en de email maar ook aan tafel werd er prettig gecommuniceerd, eerlijk en oprecht. Er werd een nette inruilprijs geboden en een eerlijk advies gegeven over de garantiepakketten. Verkoper Martin heeft alles in het werk gesteld om de auto netjes af te leveren en hier en daar werden er zelfs extra acties ondernomen zoals het zwart spuiten van de remklauwen en het vervangen van verschillende vakjes/klepjes waar barsten/gaten in zaten bijvoorbeeld. Tijdens de aflevering kwam de eigenaar van het bedrijf even de hand schudden en mij veel plezier wensen met de aankoop.
Toen ik weg wilde rijden ontdekte ik bij het aansluiten van het navigatiesysteem dat de 12V-aansluiting het niet deed. Binnen een mum van tijd doken Martin en zijn collega de auto in. Na het inspecteren van de zekeringen werd de middenconsole losgeschroefd en ontdekten ze een loszittend stekkertje. Slechts drie minuten later reed ik het terrein af, met een mooie taart op de stoel naast mij. Ik ben met alle plezier uit het noorden van het land naar Veenendaal gereden en kan dit autobedrijf van harte bij u aanbevelen.
 
Edo Meerholz
Assen

10-10-2016 

Bij Garage Geurtsen een Z.G.A.N Audi SQ5 gekocht. Na een Volvo gereden te hebben maar behoefte had aan meer vermogen en beleving kwam Evert Jan van Garage Geurtsen op het zeer goede idee om deze Audi te proberen, een echte 3.0 V6 Bi-Turbo Quattro. Het was vanaf het eerste moment een schot in de roos, en goed door Evert Jan aangevoeld wat een klant nodig heeft. Ook de aflevering was perfect, met heuse taart. Wij hebben al meerdere auto\\\\\\\'s gekocht bij Garage Geurtsen maar het is voor ons niet alleen \\\\\\\'\\\\\\\'Geeft Goede Garantie\\\\\\\'\\\\\\\'  maar nou ook \\\\\\\'\\\\\\\'Geeft Goed Gevoel\\\\\\\'\\\\\\\'!! Wat een geluid, echt geweldig. Nogmaals, ik ben erg blij met wat Garage Geurtsen te bieden heeft.

Dik van Eldik
 
04-10-2016
 
Geweldig! Je word er ontvangen als echte klant.
Ze luisteren naar u wensen. Service is bij geen ander beter, gewoonweg SUPER!
Hier kunt u uw auto met een gerust hart kopen!!
 
Kevin Kooij
 

 06-07-2016

Al weer 10 jaar vaste klant.
Ik koop hier mijn zakelijke auto\\\\\\\\\'s uit het hogere segment en houd ze ook bij Geurtsen in onderhoud, altijd naar tevredenheid.
Niets is te veel, ik kan werkelijk altijd terecht en de service is uitmuntend!
Vandaag zijn mijn verwachtingen helemaal overtroffen; bij het monteren van een nieuwe trekhaak heeft men de moeite genomen mijn auto, zowel van binnen als van buiten, helemaal te poetsen, en geloof me; dit was hard nodig! Hij is als nieuw! Chapeau!!!!
Ik hoop nog vele jaren van jullie services gebruik te maken!

Bas Jongkind.

29-06-2016
Wij hebben een kleine maand geleden een mooie BMW 320 gekocht bij garage Geurtsen. Heel gastvrij ontvangen en als een echte klant behandeld.
Na het ophalen van de auto bij thuiskomst ging er een storingslampje branden.
Gelijk de dag erop teruggeweest, wij wonen ruim een uur rijden van Veenendaal af.
De sensors in de katalysator waren defect, en de klepseals waren aan vervanging toe, we hebben daarna gelijk een afspraak gemaakt voor de reparatie.
Alles is daarna perfect gerepareerd, en het bleek dat de klepseals een heel erg dure reparatie is.
Ze hebben er zelfs een nieuwe katalysator onder gezet, omdat die niet aan hun eisen voldeed.
We hebben een mooie leenauto van hun meegekregen en een week later onze auto weer opgehaald.
Uiteindelijk een zeer kostbare reparatie en geheel kosteloos voor ons. Echt super geregeld allemaal!
We willen via deze weg alle mensen van de firma Geurtsen hartelijk bedanken voor de super goede service!!

Groet Thomas & Majel

 20-05-2016

Samen met mijn zoon vandaag een mooie tweedehands Audi gekocht bij Geurtsen. Prettige ontvangst, goede koffie en erg vriendelijke mensen. De staat van de Audi kwam exact overeen met de advertentietekst, dus geen onaangename verrassingen.
Je wordt, merk ik, behandeld in lijn met je eigen opstelling: tuurlijk zakelijk, maar vooral open en eerlijk. Dat resulteerde in een mooi prijsje. De bezichtiging was op donderdagmiddag, de nieuwe gratis APK vrijdag. Kentekenlampje vervangen en een remklauw achter gangbaar gemaakt. De RDW verrichtte een steekproef. Wat denk je: niets aan het handje. Ophalen maar.
Terwijl mijn zoon zich met de overschrijving bezighield in het kantoortje wandelde ik wat rond en merkte dat de Audi weg was! Nergens meer te zien.
Om een hoekje stonden twee man de auto te wassen! Nog nooit meegemaakt bij een auto van iets meer dan E 2000,- We werden, terwijl we er nog nooit geweest waren, behandeld als een koning.
Een andere set velgen voor een zacht prijsje erbij. Het ging lekker. Tot mijn verbazing stak ook de verkoper de handen fors uit de mouwen en liep met wielen te slepen of het niets was. Ook die werden na montage weer gepoetst.
Heeeel bijzonder bedrijf in de positieve zin. Heeeeel aparte werknemers, dikke duim voor de behandeling van ons als klant.
Na afloop nog de gelukwens aan mijn zoon van baas zelf en een lief presentje voor de vader van de gelukzalige zoon.
Bij het wegrijden keek ik nog eens stiekum om. Nee, het voltallige personeel zwaaide ons niet uit. Dat viel me tegen...
Kortom, zeer fijne ervaring!

Ed van Es
 

 19-02-2016

Ik kan er kort over zijn ben via de aankoop van een Volvo V70 bij Garage Geurtsen terecht gekomen. Ik heb ze gezegd dat ik hem bij mijn eigen garage in onderhoud wilde. Dit was geen punt! Helaas bleek dat een vergissing de meest eenvoudige onderhoudshandeling ging al mis. Daarna heb ik mij weer gemeld bij Garage Geurtsen waar ik niet anders van kan zeggen dat zij er voor mij waren, kan deze garage van harte aanbevelen !!

E.Daams.


 

12-02-2016

Onlangs heb ik via Martin van Garage Geurtsen een "nieuwe" Renault Clio gekocht. Het was voor ons de derde keer dat wij een auto bij Geurtsen inruilden. En niet voor niets weer bij hen! Ook deze keer zijn we heel vriendelijk en professioneel geholpen. Er is precies verteld wat er aan zat de komen bij de Clio. Deze punten zijn vooraf met ons doorgenomen en door de garage afgewikkeld. Het feit dat er op een toch wat oudere auto (ca. 10 jaar) zonder problemen garantie wordt gegeven, sterkt het vertrouwen (dat we al hadden) in dit bedrijf nogmaals.
Oftewel, wij raden Garage Geurtsen van harte aan!

Anja van Ee

04-02-2016
Begin januari een BMW 1 serie gekocht bij Geurtsen. Prima service, aardige mensen, grote klasse!

Ga zo door!

Hans Vink
Noordwijk

 05-01-2016

Reactie Afgelopen december heb ik een Volvo V50 op LPG aangeschaft.
Martin van garage Geurtsen stond mij zeer vriendelijk en geduldig te woord.
Als je het over (echt gemeende)klant vriendelijkheid hebt ben je bij hem zeker aan het goede adres.
De afspraken die gemaakt zijn werden zorgvuldig nagekomen.
Ik hoop nog lang met de Volvo te rijden, maar mocht ik weer tot een nieuwe aanschaf overgaan, zal ik zeker eerst langs dit voor mij betrouwbare bedrijf gaan, ook al woon ik in Friesland.
Hans Koerts Meijer

05-01-2016

 

In mei 2015 hebben wij twee auto\\\\\\\\\\\\'s gekocht. Onze dochter een VW Touran vanwege gezinsuitbreiding en wij een VW Golf Plus. Deze garage is weer eens een goed voorbeeld hoe het ook kan. De verkoop ging keurig en ook inruil was geen probleem, er werd niet afgedaan op onze auto\\\\\\\\\\\\'s waarvan we zelf weten dat ze goed zijn onderhouden.Dhr Geurtsen heeft ons de Touran verkocht en Evert-Jan een week later de Golf Plus. Deze plus heeft inmiddels een nieuw achterlicht gemonteerd gekregen omdat een paar ledlampjes waren uitgevallen, dit alles onder volledige garantie. De Touran heeft al o.a. een rit naar midden Spanje gemaakt zonder enig probleem Een bedrijf dat ik iedereen kan aanbevelen, ook in de garage wordt rustig maar vakkundig gewerkt heb ik kunnen zien. Ook al wonen wij wat verder weg, zal er weer teruggaan omdat ik deze garage Geurtsen vertrouw. Met vriendelijke groet fam. Schaaf , Bergschenhoek.

ps. Lekkere taarten bij de aflevering en origineel met die foto\\\\\\\\\\\\'s van de auto er op.

18-12-2015 

Nu na 2 maanden geleden een Volvo XC60 gekocht te hebben, hebben we een Mini Cabrio S John Cooper Works voor erbij gekocht. Echt geweldig, werden perfect geholpen door verkoper Evert Jan. Bij alle drie de verkopers van Garage Geurtsen een auto gekocht, door alle drie perfect, netjes en professioneel geholpen. Petje af. Ook de monteurs staan altijd klaar met goed advies. Echt een FIJN bedrijf die net als ik, weet wat een autoliefhebber nodig heeft. Mannen, weer nogmaals hartelijk bedankt.

D van Eldik


 12-11-2015
 

De eerste keer dat ik bij jullie kwam, werd ik erg gastvrij geholpen, en hebben wij een Volvo XC 90 gekocht. Met een speciale uitvoering waar we tot op de dag van vandaag erg blij, gepaste trots en gelukkig mee zijn. Na deze auto ruim 4 jaar te hebben gereden, bij jullie al die jaren naar volle tevredenheid in onderhoud te hebben gehad, hebben we, naar overleg met o.a. Willem, Martin en Gijs, een Volvo XC 60 R-design gekocht. Met een besparing van bijna 4000,- per jaar, denken we een dubbele goede keus te hebben gemaakt. Die 5 cilinder diesel zal zeker ook wel wennen. Wij hopen deze auto bijna op te halen, en rekenen erop dat we samen met Garage Geurtsen medewerkers een erg goede keus hebben gemaakt. Wij zijn echt SUPER tevreden over GGG!!! Voor ons is het ook: Geeft Goed Gevoel. Dat zijn wat ons betreft ook mede de 3 G\\\\\\\\\\\\'s van Garage G. Geurtsen Vriendelijke groeten, Dik van Eldik.

 26-10-2015

Beste Garage Geurtsen,
Begin september een mooie Touran bij jullie gekocht, de auto bevalt ons erg goed. Het contact was vanaf het eerste moment erg prettig en bij het bezichtigen van de auto nemen jullie de tijd voor de klant. Wij zijn door jullie uitstekend geholpen en jullie hebben na de koop een top auto afgeleverd en exact volgens de gemaakte afspraken. Helemaal top. De taart heeft ons goed gesmaakt!

Frank
 

25-09-2015

 

Reactie Afgelopen week mocht ik hem dan komen halen hoor! Mijn mooie blauwe Toyota Auris. Mooi om te zien en super om mee te rijden. Ik ben dan ook heel blij met de aankoop van deze auto! Ik werd heel netjes geholpen, ze namen de tijd voor mij en er werd geluisterd naar wat ik graag wilde. Garage G. Geurtsen is een bedrijf dat zich vol voor je inzet om je tevreden naar huis te laten gaan :)
Iedereen bij Garage G. Geurtsen: Bedankt voor de taart en heel hartelijk dank voor jullie goede fijne service!

Danielle

 


 01-09-2015

 

Garage Gijs Geurtsen Geeft Goede Garantie. En dat is GEWOON echt waar. Ik ben bij toeval bijna 15 jaar geleden in Veenendaal terecht gekomen en ik kocht daar een Renault Safrane. Het was de eerste van een reeks auto\\\\\\\\\\\\\\'s die ik hier zonder uitzondering naar volle tevredenheid heb gekocht. Ik woon niet naast de deur van deze garage maar ik rij er met plezier voor om. Altijd een eerlijk verhaal, een nette oplossing voor je (auto)probleem en een plezierige persoonlijke benadering. Alsof je bij de familie hoort...
Ga zo door!

Ik blijf zonder meer klant.

Bart Visser

 

 

 


11-07-2015

Vanwege goede recenties uitgekomen bij Garage Geurtsen.
De eerder geschreven berichten komen allemaal uit.

- Prettige benadering na even rondkijken.
- Hebben vertrouwen in de klanten (konden direct een interessante auto meenemen om te testen)
- Luisteren goed naar de wensen van de klant.
- Nemen de tijd om goede uitleg te geven.
- Stralen in alles uit dat ze graag een tevreden klant hebben en kwaliteit willen leveren.

Kortom: Prettig bedrijf om zaken mee te doen!

We kijken uit naar de afleverdatum

Gr Rogier en Cynthia
 
12-06-2015


Afgelopen week persoonlijke ervaring ondervonden met betrekking tot de super service van Garage Geurtsen.
Een hardnekkige storing in het audio systeem van mijn V 70, met daaraan gekoppeld een parrot, met veel, geduld, puzzelen en uitwisselen van onderdelen, helemaal top gerepareerd.
Netjes financieel afgehandeld en voor alle ongemakken een gewassen auto op de koop toe.
Een garage die ik iedereen met een gerust hart aan kan raden.

Henk.

 

 


02-05-2015

December 2014 een BMW 320 LPG aangeschaft bij Garage Geurtsen.

Mooie nette auto met een lage stand en voorkeur ging uit naar een LPG.


Binnen een dag ontdekte ik al wat problemen waarbij de motor continue afsloeg bij stadsritten waarbij ik op gas reed.

 

Garage Geurtsen benaderd en probleem voorgesteld, Garage Geurtsen deed totaal niet moeilijk en bood aan de problemen op te lossen.

In totaal is in de loop van een paar maanden de BMW totaal 7 weken door garage Geurtsen onderzocht, elke keer hopende dat het probleem verholpen zou zijn.

Tevens een hoop dure onderdelen vervangen, o.a Katalysator en Valvetronic.

 

Bijna onwerkelijk maar dit alles is keurig hersteld, alles is in het werk gesteld om mij als klant te helpen en een goede auto weer mee te geven.

 

Ik koester oprecht de gedrevenheid om mij ondanks alle kosten voor rekening Garage Geurtsen mij als klant te helpen, dit heb ik niet vaak meegemaakt.

 

Vandaag de auto opgehaald en stond gepoetst en volgetankt klaar.

 

Al met al, uiteindelijk een auto naar wens, heeft even geduurd maar ik vind Garage Geurtsen een aanrader, zal er zeker terugkomen.

 

Net en eerlijk bedrijf!!

 

Gr. N. te Den Haag


  
06-01-2015
 
24 December bezochten wij bij Garage Geurtsen een Opel Vectra 2.2 16v station. Na een uitgebreide proefrit waren we verkocht.
 
Het was geen goedkope auto maar wel een perfecte auto.
 
We werden geholpen door een uitstekende verkoper Evert-Jan en na een tijdje babbelen zijn we er uitgekomen.
 
Met wat punten aan de auto,APK,Banden en een grote beurt + inruil van onze oude auto was de deal rond.
 
6 januari volgens afspraak de grote dag dat we hem op konden halen.
 
Met nog wat extra punten aan de auto gedaan te zijn en een geweldige slagroomtaart met logo van de auto erop zijn we vol goede gevoelens we gereden.
 
Namens mijn vrouw wil ik Garage Geurtsen en zeker Evert-Jan bedanken voor het afleveren van onze nieuwe auto.
 
 
 
Gr Dirkjan Roesink

02-12-2014
 
In oktober kochten wij, na een uitgebreide zoektocht, bij Garage Geurtsen een zwarte Volvo XC90. Geen koopje, maar wel de beste die erbij zat. De auto werd na een week conform afspraak in perfecte staat afgeleverd en alle afgesproken punten waren afgehandeld. Na een paar dagen bleek de versnellingsbak een vreemd geluid te maken en werkte de airco niet naar behoren. Ook zouden de achterramen getint worden. Zojuist de auto na een aantal dagen weer opgehaald en deze was perfect in orde gemaakt zonder bijkomende kosten voor airco en bak. Geurtsen een perfect adres voor uw auto!
 
Dank, Van Riel

11-09-2014
 
Garage Geurtsen, nogmaals hartelijk dank voor de goede service en de mooie BMW, hij rijdt heerlijk!
 
Vanavond gaan we genieten van de taart!
 
Hartelijke groet, Vincent

24-06-2014
 
Eind vorig jaar een Audi A4 gekocht en begin 2014 kreeg ik deze eindelijk,
toch een beetje huiverig voor autobedrijven, maar ik moet zeggen voor heel
Garage Geurtsen een dikke duim en een bedrijf dat de autobranche echt een
boost geeft.
 
Komen hun afspraken na en als je wat hebt wordt het besproken en netjes
opgelost.
 
Mocht ik weer gaan kijken voor een andere auto kom ik hier zeker terug.
 
Voor iedereen die nog een andere auto wil aanschaffen ik zou hier zeker gaan
kijken en praten.
 
Mark

16-06-2014
 
In één zin SUPER bedrijf met SUPER service.
 
Pas geleden een auto bij hun gekocht. Hij zou een beurt krijgen en een nieuwe APK.
 
Bij aflevering kreeg ik te horen dat er nieuwe banden onder gegaan zijn en ook de multi riem is vervangen. Het bleek geen kleine beurt geweest te zijn maar een grote. Extra kosten..... helemaal niets!!!
 
Helaas is bij het rijden naar hun toe in de reeds ingeruilde auto een lampje gaan branden. Dit bleek iets met de katalysator te zijn. Ook dit bleek geen probleem te zijn en is naar tevredenheid opgelost waardoor ik blij met de nieuwe auto kon vertrekken.
 
Erg origineel is de taart die ik mee kreeg naar huis met de foto van de auto erop.
 
Dikke duim!!!
22-04-2014
 
Afgelopen vrijdag 18 april heb ik mijn Toyota Yaris opgehaald! Zoals afgesproken zijn de krasjes bijgetipt en de koplampen gepolijst. We hebben samen nog een rondje om de auto gelopen en bekeken of alles was gedaan zoals afgesproken en dat was zo.
 
 
Als felicitatie voor mijn aankoop kreeg ik er een mooie taart bij. Toen ik thuis de doos opende pronkte daar een foto van mijn Yaris! Super gaaf en attent natuurlijk! Dit is echt een garage die vertrouwen en eerlijkheid uitstraalde!
 
Sietske
24-06-2014 

Eind vorig jaar een Audi A4 gekocht en begin 2014 kreeg ik deze eindelijk,
toch een beetje huiverig voor autobedrijven, maar ik moet zeggen voor heel
Garage Geurtsen een dikke duim en een bedrijf dat de autobranche echt een
boost geeft.
 
Komen hun afspraken na en als je wat hebt wordt het besproken en netjes
opgelost.
 
Mocht ik weer gaan kijken voor een andere auto kom ik hier zeker terug.
 
Voor iedereen die nog een andere auto wil aanschaffen ik zou hier zeker gaan
kijken en praten.
 
Mark

16-06-2014

In één zin SUPER bedrijf met SUPER service.

Pas geleden een auto bij hun gekocht. Hij zou een beurt krijgen en een nieuwe APK.

Bij aflevering kreeg ik te horen dat er nieuwe banden onder gegaan zijn en ook de multi riem is vervangen. Het bleek geen kleine beurt geweest te zijn maar een grote. Extra kosten..... helemaal niets!!!

Helaas is bij het rijden naar hun toe in de reeds ingeruilde auto een lampje gaan branden. Dit bleek iets met de katalysator te zijn. Ook dit bleek geen probleem te zijn en is naar tevredenheid opgelost waardoor ik blij met de nieuwe auto kon vertrekken.

Erg origineel is de taart die ik mee kreeg naar huis met de foto van de auto erop.

Dikke duim!!!


22-04-2014

Afgelopen vrijdag 18 april heb ik mijn Toyota Yaris opgehaald! Zoals afgesproken zijn de krasjes bijgetipt en de koplampen gepolijst. We hebben samen nog een rondje om de auto gelopen en bekeken of alles was gedaan zoals afgesproken en dat was zo.

Als felicitatie voor mijn aankoop kreeg ik er een mooie taart bij. Toen ik thuis de doos opende pronkte daar een foto van mijn Yaris! Super gaaf en attent natuurlijk! Dit is echt een garage die vertrouwen en eerlijkheid uitstraalde!

Sietske


01-03-2014

Vandaag was het eindelijk zover (1 weekje maar hoor) ik kon mijn Toyota Yaris Sport ophalen!

En er was zoals afgesproken een brom in de uitlaat verholpen en de koplampen waren gepolijst, alles was helemaal in orde gemaakt!

Bij deze garage zijn we zeer klantvriendelijk geholpen zowel door Martin als door de anderen die er druk aan het werk zijn. Er wordt echt geluisterd naar de klanten en kan mij niet voorstellen dat er mensen hier ooit ontevreden de deur uit gaan! Een heerlijk bakje koffie en met volle aandacht wordt er gekeken naar een passende auto of inruil.

En na overhandiging van de sleutels kreeg ik ook nog een mooi taartje met foto van de Toyota Yaris erop!

Dat wil zeggen dat ze begrijpen dat t een feestje is om een mooie fijne auto te gaan rijden! Uitleg over de onbekende knopjes een mooi nieuw mattensetje erin echt perfect afgeleverd!

Bij de volgende kom ik zeker weer bij jullie, ik ben heel blij!

Monique


19-02-2014

Onlangs een Skoda Octavia gekocht, fijne auto maar er waren wat lekkages.
Met flinke korting is dat allemaal opgelost! En dat voor een auto zonder garantie.

Peter Lasseur


13-02-2014

Wij hebben in december 2013 een Opel Zafira gekocht met een hele mooie km stand voor een hele mooie prijs. De auto was nog maar drie dagen binnen bij de garage en was nog niet helemaal nagekeken door Garage Geurtsen. Na de proefrit hebben we een aantal punten opgeschreven die nagekeken moesten worden. Bij aflevering van de auto was alles netjes voor elkaar gemaakt. Er was zelfs een nieuwe kap onder de bijrijders stoel geplaatst terwijl dit niet was afgesproken (de taart overigens ook niet). Er zat zelfs een laksetje bij voor het bijwerken van de kleine schade (gratis). Zelf na anderhalve maand, een probleem met de bougies; kosteloos alle bougies vervangen (auto gekocht ZONDER GARANTIE). Garage Geurtsen maakt zijn naam waar. Wij komen zeker nog eens terug.

Fam B. de Wit


21-01-2014

Eind 2013 een VW Lupo aangeschaft.

Een nette auto voor een reele prijs. Bij thuiskomst ging er een controlelampje branden. Ondanks we de auto zonder garantie hebben gekocht is dit euvel kosteloos verholpen.

Kortom keurig afgehandeld en een tevreden klant!

P. Bonte


30-11-2013

Hey garage Geurtsen, bedankt voor de mooie kalender.
Ik heb bij jullie afgelopen zomer een Alfa Romeo Sportwagen 2.0 JTS gekocht en hij rijd nog altijd super en ben er nog altijd blij mee.
Ook met de super service die jullie hebben gegeven.
dankje

Vriendelijke groeten Simon Spoor


25-11-2013

Op 2 november jl heb ik via Garage Geurtsen mijn auto ingeruild en daar een VW Golf GTI voor terug gekocht.

Ik was al langer op zoek naar een andere auto en telkens als er één binnen kwam binnen onze zoekopdracht én onze prijsklasse (ook fijn) kreeg ik telefoontje van Martin. Hij heeft mij uiteindelijk ook deze Golf verkocht. Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik te woord gestaan ben en hoe de onderhandelingen zijn verlopen, de auto is perfect afgeleverd, alle kleine punten die men zelf in de garage gevonden had, waren op de dag van aflevering opgelost. Begin dit jaar heeft mijn vrouw ook een auto via Geurtsen gekocht, dat was onze eerste kennismaking en zodanig goed, dat ik ook via deze garage wilde inruilen. Al met al heeft Garage Geurtsen er aan ons een tevreden totaalklant bij.

 Ruud van Ee


16-11-2013

Mijn BMW 1-serie bevalt prima! Ik ben zeer goed geholpen door dhr. Geurtsen.
Ook de aflevering is prima verlopen. Kortom uiterst tevreden!!

Ik beveel iedereen dit autobedrijf van harte aan!

 J.C. Dorst


24-10-2013

Versnellingsbak van onze Audi a4 kapot, keurig opgelost door Geurtsen gratis leenauto veel aandacht voor mijn auto, ben zelf nogal zeer netjes op mijn auto. Dit is de enigste garage die aan mijn auto mag zitten! En ze hebben nog een beetje normaal uur tarief en kennis van zaken!! Ga zo door. Een zeer tevreden klant.

D. Reitman


23-10-2013


Gister een Renault Megane gekocht bij Garage Geurtsen. Keurige behandeling van de klant. Hier wordt echt de tijd voor de klant genomen. Ik heb met Martin goed contact gehad en kleine op en aanmerkingen van de auto besproken in een eerste afspraak. Tijdens het moment van ophalen (2e afspraak) waren alle onderdelen uitgevoerd. Al met al een zeer prettige ervaring gehad met Garage Geurtsen.

Kevin van Elburg


02-10-2013

Heb bij de garage een Opel Astra twinsport gekocht,zonder garantie... er waren best een aantal dingetjes mee, maar dit alles is keurig opgelost door de garage. Zonder een cent te betalen erg netjes

Melis vd Bospoort


23-09-2013

Hartelijk dank voor de prima service die jullie hebben gegeven bij het omruilen van de auto\\\\\\\\\\\\\\'s van onze zoon! Hij is nu de trotse chauffeur van een Polo. Dank jullie wel voor de altijd hartelijke ontvangst en het geduld wat jullie hebben gehad. We waren niet altijd de makkelijkste klanten!Maar zijn nu wel erg tevreden klanten.

Fam Hagen


25-07-2013 

Zeer goed en uitgebreid geholpen bij de aanschaf van een 316i. Hier nemen ze echt de tijd voor je.
Onze oude auto ingeruild.
De bmw is bij aflevering werkelijk in showroom staat gebracht. Keurig geregeld zelfs met wat extra servicepunten.

Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Overigens, de auto rijdt perfect. Super tevreden

Gr

Familie Brink


18-05-2013

In december 2012 een Opel Zafira gekocht bij Garage Geurtsen. We gingen per trein naar Veenendaal en Garage Geurtsen stond erop dat wij opgehaald zouden worden vanaf het station, echt klantgericht. We werden opgehaald met de auto die we zouden bekijken en ik kon gelijk achter het stuur plaatsnemen.
Gesprek verliep ook zeer prettig en we kwamen er goed uit. Ik heb de Zafira nu bijna 6 maanden en nog geen seconde spijt gehad. Ik heb echt vertrouwen in Garage Geurtsen en kan iedereen deze garage aanraden.

Echt top. Vr.gr. Dirk-Jan Jongeneel, Amersfoort


19-03-2013

Zaterdag heb ik mijn \\\\\\\\\\\\\\'nieuwe\\\\\\\\\\\\\\' auto uit 1999 opgehaald die Martin mij verkocht heeft. Wij zijn heel erg tevreden over de manier waarop we te woord gestaan zijn en vinden het een compliment waard dat, zonder er naar te vragen, ons ook verteld werd welk onderhoud we in de toekomst konden verwachten. Zo weten we waar we aan toe zijn! De aflevering was prima, met een hele leuke verrassing. We komen hier terug.

Vriendelijke groeten fam. van Ee


01-02-2013

Zeer tevreden, al onze zakelijke en prive auto\\\\\\\\\\\\\\'s zijn bij Geurtsen in onderhoud. Keurige prijzen en we worden altijd prettig geholpen.

Marcel van Boheemen


01-11-2012
Goede avond,

Ben net thuis met mijn nieuwe auto Dacia Logan en maak de taart doos open wordt verrast met een leuke afbeelding van mijn nieuwe karretje.

Erg attent bedankt.

Mvg Debby


29-10-2012

 

Wat een vriendelijke en hulpvaardige mensen bij Garage Geurtsen, ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en alles werd goed uitgelegd, ik was net te laat om terug te bellen, dus dat komt morgen.

De heer Evert Jan is een voorbeeld voor alle autoverkopers in Nederland.

Wat mij betreft een dikke 10!

Lianne


 27-10-2012

Vandaag mijn blinkie opgehaald! Wat een fijne garage! Zeer klantvriendelijk.
Hier zal ik zeker terug komen voor onderhoud of wat dan ook! Bedankt! :)
Petra

27-10-2012
Vorige week heb ik samen met mijn dochter een auto gekocht,vandaag was het zover ze mocht hem ophalen.Vol spanning richting veenendaal,Waar we heel vriendelijk werden ontvangen.Alles was perfect geregeld en de auto zag er uit als een plaatje.Het was dan ook een grote verassing dat mijn dochter er een mooie taart bij kreeg met de foto van haar "blinkie" erop.Na een keer erg bedrogen te zijn bij een andere garage,voelde de service van garage geurtsen heel erg goed.Ik kan dan ook iedereen aanraden daar eens een kijkje te nemen als je op zoek bent naar een auto het is zeker de moeite waard.

yvonne huting


 20-08-2012

Garage Geurtsen is een echte aanrader. Wij hebben hier een aantal jaren geleden een auto gekocht waar we veel plezier van gehad hebben. Sindsdien komen we er voor onderhoud en zijn altijd tevreden over het sleutelwerk.
Aardige mensen, vakmanschap en zeer redelijke tarieven. Hierbij een pluim voor het hele team!
Robert Guis.
 

28-03-2012

Geweldige ervaring gehad bij Garage Geurtsen. \\\\\\\\\\\\\\'s avonds een afspraak gemaakt om de auto te bekijken. Om de auto goed te kunnen zien werd deze binnen gereden! Aflevering verliep ook perfect. Na een paar dagen bleek een klein defect te zijn. Garage Geurtsen gaf aan dit onder garantie te gaan oplossen.
Erg netjes dus! Alle lof voor dit bedrijf.

Niels Visser en Ivette van der Lee


 29-02-2012

Wij hebben bijna 2jaar geleden een audi a6 gekocht,wij zijn erg tevreden hoe wij geholpen zijn hebben ook genoten van de auto,helaas zijn wij door een andere garage verkeerd in gelicht waardoor nu het blok is vastgelopen en wij geen audi meer hebben snif snif......

Maurice vd Weide


20-01-2012

Wat een geweldige garage. Een auto gezien op de site en gebeld, erg goed en zeer vriendelijke te woord gestaan. We hebben de auto gekocht zonder hem te zien maar zijn later in de week toch even gegaan met onze radio of ze die in wilde bouwen geen probleem. We hebben de auto gehaald en zijn echt geweldig geholpen het maakt daar niet uit of je een erg dure of een goedkopere auto koopt je word gelijkwaardig behandeld. Tot onze verrassing kregen wij een leuke taart mee met onze gekocht auto er op. Nou hier komen wij zeker terug.
Alle lof voor dit bedrijf met zijn medewerkers.

Henk van de Vooren/Herma van Oort


10-01-2012

Ik ben een uitermate tevreden klant uit Rotterdam van garage Geurtsen. Een jaar geleden heb ik mijn gebruikte volvo xc90 hier gekocht. Vanaf begin af aan heb ik een vertrouwd gevoel gehad en voel ik mij gewaardeerd als klant.
Het is absolute topklasse. Ondertussen laat ik het onderhoud ook hier doen en daarvoor kom ik helemaal uit Rotterdam naar Veenendaal toe. Het verdiende vertrouwen werd laatst nog eens bevestigd. Vanwege de afstand naar Veenendaal wilde ik mijn wagen even snel apk laten keuren in Rotterdam bij de merkdealer. Dit bleek geen goede zet te zijn. Terwijl de auto prima rijdt, werden mij eventjes duizenden euro\\\\\\\\\\\\\\'s aan "defecten" gepresenteerd.
Samen met Willem de "defecten" stuk voor stuk doorgenomen. Met een perfecte uitleg van Willem en met eigen ogen kunnen zien dat de meeste door de dealer gevonden punten totaal niet aan de orde zijn. Ook leuk om dan zelf even onder de auto te mogen kijken. Ondertussen is de wagen apk gekeurd en is ook direct een onderhoudsbeurt gedaan. Bij bepaalde garages staat overduidelijk het eigen gewin centraal en bij garage Geurtsen staat overduidelijk de klant en de auto centraal. Dat is toch wel eventjes een behoorlijk groot verschil.
Dit is een topgarage. Het is een geluk dat ik deze garage ken en ik kan na meerdere zeer goede ervaringen garage Geurtsen van harte aanbevelen!

Jeroen in \\\\\\\\\\\\\\'t Hout


31-12-2011

Afgelopen donderdag heb ik samen met mijn broer een auto uitgezocht. We hebben er in totaal 3,5 uur gezeten en we werden keurig geholpen. Alle vragen werden beantwoord en ook mochten we de auto\\\\\\\\\\\\\\'s op de brug bekijken en er werd ook van tevoren verteld wat er aan gedaan moest worden. De auto van mij werd meteen gekeurd en kon ik meteen mee nemen. Het personeel komt zeer kundig over en erg vriendelijk. Voor het eerst in jaren voelde ik me bij een autobedrijf serieus genomen. Ook zeiden ze dat voor hun elke klant even belangrijk is of je nu een goedkope auto koopt of een duurdere en dat gevoel kreeg ik ook echt. Ik kan dit autobedrijf echt bij iedereen aanbevelen!!
Familie Jonas

22-11-2011

Derde nieuwsbrief van het A2 front.......
Een soort thuiskomst. Zo voelde het. Een echt onthaal. (na weer een
jaar storingvrij rijden !!!) Je weet niet wat je meemaakt. 
" Hoe gaat het met je... da\\\\\\\\\\\\\\'s lang geleden zeg!! " 
Alsof je echt de enige klant bent. 
Tijdens 30000 kilometer rijden kan veel gebeuren... wat ik nog niet had gezien, dat was het nieuwe bolwerk wat er bij is bebouwd om iedereen nog beter te kunnen ontvangen. Prachtig, sfeervol en niet overdone.
Gezellig, perfect passend dus bij het team.
De beurt: Je noemt het bijna saai. Goed en gedegen onderhoud en controle.Nieuwe filters, poly- aandrijfriem, olie en zo. Niets blijkt kapot. Alleen een door eigen stommiteit op een hoge stoeprand licht beschadigde onder-bumper. 
De voor mijn psychisch welzijn verantwoordelijke van de dag, Ferdinand, streek deze letterlijke plooi in het kunststof glad. Met veel geduld, kunde en nauwkeurigheid gaf hij mijn A2 een verjongingskuur waar menige op leeftijd zijnde dame jaloers op zou zijn. Mijn, nog wel jonge, A2 glom aan het einde van de dag als een pasgeboren biggetje. Tevreden knorrend ging het kleine dappere dieseltje tegen de avond weer naar Apeldoorn terug.
Niet voor lang: ik heb nieuwe banden uitgezocht die niet op voorraad waren. Expres. Dan zien we elkaar tenminste nog eens wat vaker. ;-)
Cees Baars


 
16-11-2011 

Omdat ik het onderhoudt bij de Audi dealer redelijk aan de dure kant vond, heb ik op advies van goeie kenissen een afspraak gemaakt bij Geurtsen (voor een grote beurt). Dit kon nog op zeer korte termijn ook en dat is erg fijn aangezien ik bijna op vakantie ga. Nou had ik gister iets dat aanliep (achteraf steentje tussen de remmen) en ik kon meteen lang komen en met een half uur stond ik weer buiten, probleem was verholpen. Zeer goeie eerste indruk, klantvriendelijk en goede service! Ik blijf hier voor het onderhoud. 
Mvg,M. Harskamp

15-11-2011 Tweede nieuwsbrief van het A2 front:
Deze week keek ik eens op het klokje van mijn A2: tijd  voor een servicebeurt !! Hoezo???   Er piept niets, rammelt niets, motortje loopt als een zonnetje(het blijft link om dit zo te schrijven....), al een jaar de familie Geurtsen niet gezien. Zouden ze me uberhaupt nog kennen? Tja, de interval is erg veel kilometers, en de auto blijkt waar te maken wat Gijs er van zei. Blijkbaar kun je voor de sociale contacten beter maar geen auto bij Geurtsen aanschaffen, want het wordt saai. Hij doet het gewoon een jaar lang, onder velerlei soms barre omstandigheden, tot in de scandinavische en oostenrijkse koude toe. Geen moment heimwee gehad naar mijn Mercedes(sen) waarmee ik totaal meer dan een miljoen kilometers heb opgegeten. De A2 weegt de helft, gebruikt de helft en is een goedkope kostganger. We kijken uit naar maandag. U hoort wederom. De derde nieuwsbrief komt direct na de beurt, en dan mag u hopelijk weer een jaar wachten.... ;-)) 
Cees Baars
 

25-07-2011

Na jarenlang in leaseauto\\\\\\\\\\\\\\'s te hebben gereden was ik door verandering van baan weer \\\\\\\\\\\\\\'gedwongen\\\\\\\\\\\\\\' tot de aanschaf van een prive auto. Daarbij had ik niet heel veel spaargeld te spenderen, en zag het ook nog niet zitten om een financiering af te sluiten. Tegelijkertijd wilde ik wel een zakelijk representatieve auto. Dan verval je dus in de wat oudere auto\\\\\\\\\\\\\\'s met (zeer) hoge kilometerstanden.
Dat dit geen nadeel hoeft te zijn bewijst Garage Geurtsen. Ik heb hier (net als een andere review?) een Audi A6 avant aangeschaft, en ik mag zeggen met zeer, zeer goede ervaringen. Niet alleen werd gewoon 6 maanden volledige garantie afgegeven, dat doet ook niet iedereen op een 13 jaar(!) oude auto, maar tevens werden we vriendelijker behandeld dan ik bij menig nieuwe auto heb meegemaakt.
In plaats van een bos bloemen bij aflevering een taart met eetbare foto van de eigen auto erop, dat is toch gewoon hartstikke leuk?
Dat de garantie geen loze woorden waren bleek toen ik helaas toch aanspraak moest maken op de garantie: de auto kwam niet goed op temperatuur en de thermostaat bleek kapot. Dit werd zonder problemen vervangen, vervangend vervoer stond klaar en de auto werd gewassen weer afgeleverd.
Kortom ik ben zeer tevreden over dit bedrijf!
 bron http://www.autoweek.nl/myreviewdealer.php?id=11586
 

28-05-2011

We zijn al heel veel jaren klant bij deze garage. Ook na onze verhuizing in
2007 naar Oosterwolde(fr) zijn we dat gebleven. De service is volledig afgestemd op klanten die ver weg wonen en niet elke keer op en neer willen rijden
 
Hans en Hilly Wichers

27-05-2011

vorige week kocht ik een audi a3 bij garage geurtsen.erg vriendelijke en gastvrije mensen ook aan de telefoon klikte het gelijk goed.mensen nemen roaal de tijd voor je en handelen het erg gemoedelijk met je af.ik zou het zeker aanraden om daar een auto te kopen.ik kwam er voor uit friesland.
top bedrijf ga zo door zou ik zeggen.
mvgr:
M.Mienstra

14-05-2011

Al zeker 10 jaar kopen wij onze auto bij Geurtsen. Ook qua onderhoud zijn wij zeer tevreden. Veel mensen hebben inmiddels op ons advies auto\\\\\\\\\\\\\\'s gekocht bij Geurtsen en zijn zeer tevreden. Klacht, als deze er zijn, worden snel en zorgvuldig opgelost.
 
Garage Geurtsen, met zijn werkplaats is de plek voor het kopen en onderhoud voor uw auto\\\\\\\\\\\\\\'s.
 
Gr. Ruud Brouwer
 

23-02-2011

Zo\\\\\\\\\\\\\\'n 2 maanden geleden een Volkswagen Golf automaat bij Garage Geurtsen gekocht. Nette behandeling, zowel aan de telefoon als bij het persoonlijke gesprek. Auto rijdt geheel naar mijn zin. Een minpuntje was echter dat reeds na drie dagen de portierslot cilinder het begaf. Tevens gaf toen ook de door hen gemonteerde (gebruikte-) radio/CD-speler de geest. Maar verder niets dan lof over deze garage, mede gezien het feit dat men ook een indicatie gaf van onderdelen die binnenkort vervangen dienden te worden. Auto gekocht zonder garantie.
Hans Buitenhuis

21-02-2011 

2 jaar geleden een Audi A6 Avant met garantie gekocht.
Als ik een probleem had, werd dat gelijk professioneel opgelost. Heb twee jaar zonder problemen gereden. Top bedrijf!

Fam. Nieuwstad

17-12-2010

Zes jaar geleden hebben we op jullie advies een Opel-Meriva automaat gekocht. Geen dag hebben we spijt gehad van de aankoop!
De wijze waarop de mensen van Garage Geurtsen steeds rekening houden met onze wensen is heel plezierig. Bij zo\\\\\\\\\\\\\\'n bedrijf - verrassend persoonlijk,service-gericht en betrouwbaar - blijven we graag klant!
Fam. Veerbeek

16-12-2010

Top bedrijf met een super service.
Garage geurtsen weet waar ze het over hebben,
als je er een auto koop dan zulle ze niet zomaar afleveren, hij moet gewoon goed zijn.
Bedankt voor de goede service!
Prosman

13-12-2010

We rijden bijna 5 jaar probleemloos in onze mazda premacy nog bedankt daarvoor
fijne dagen en een goed 2012
fam bouma

29-11-2010

Hartelijk dank voor jullie fantastische snelle en goede service. Een mooie nieuwe deur in onze Volvo S60 en winterbanden. De auto ziet er weer als nieuw uit!

Thijs Gottenbos

05-11-2010

Na twee dealer-aangeschafte en onderhouden auto\\\\\\\\\\\\\\'s met een ster (!!) zocht ik een wat kleiner en zuiniger voertuig. 
Ik zocht een Audi A2: high-tech, klein, licht en zuinig. Helaas niet meer nieuw te koop. (wat stom van VW AUDI !!!!) Vanwege mijn werk als fotoredacteur bij De Stentor/Apeldoornse Courant moest ie wel zeer betrouwbaar zijn. De dealers hadden er op dat moment geen. Na wat surfen op internet bleek een mogelijke kandidaat bij Geurtsen te staan: een familiebedrijf. Erop gewaagd en de barre rit naar Veenendaal ondernomen. Daar werd ik vriendelijk ontvangen en kreeg de auto mee voor een proefrit. Snel bleek dat de A2 goed onderhouden was en geen vervelende mankementen vertoonde. 
Afscheid van mijn ouwe trouwe 2500 diesel was moeilijk maar het resultaat, tot verbazing van mijn omgeving niet bij een merkdealer. (wat bezielt Cees??)
Een jaar volledige garantie bij aankoop moest voldoende zekerheid zijn. 
Nu ben ik bijna een jaar verder, en heb ruim 25000 zeer plezierige kilometers achter de rug. De A2 is terug geweest voor een beurt en er zijn een paar kleine onvolkomenheden hersteld.
Geen gezeur over een leenauto, die stond gewoon klaar en de nota bleek betaalbaar.
Een klant een auto verkopen kan iedereen, maar een klant daarna houden is twee. Gijs Geurtsen lijkt me een man met principes: het verschil met anderen is dat deze door hem worden nageleefd. Het ziet er naar uit dat "twee" gaat lukken. De barre rit wordt wellicht nog een pleziertochtje.
U hoort nog.
Cees.

04-11-2010

In maart van dit jaar hebben wij bij jullie een Citroen C4 gekocht. Wij zij zeer tevreden over alle service, contacten. Ten allertijd hebben jullie een oplossing geboden voor mankementen. Het is een fijn bedrijf met een super team van deskundige monteur.

Dank voor alles.
Mark en Jannet Kraan

20-10-2010

Na onze verhuizing van Renswoude naar Apeldoorn bleven wij klant bij jullie.
Dat was niet zonder reden. Mijn vrouw en ik hadden namelijk zeer goede en prettige ervaringen met het gehele team van medewerkers. Vanwege hun deskundigheid en vriendelijke behandeling, maar ook vanwege de redelijke prijzen die berekend werden. Bij het scheiden van de markt (als gevolg van de verkoop van mijn auto) kregen wij nog een principieel meningsverschil.
Maar ook dat werd opgelost op een goede manier. En over principes gesproken, jullie komen niet alleen uit voor je principes, maar je leeft ze in de praktijk ook na. Alle respect hiervoor.
Nog onze hartelijke dank en al het goede toegewenst.
Ruud en Julia Schut

10-11-2010

Beste Garage Geurtsen,
Heb een aantal weken geleden mijn Volvo V50 bij jullie gekocht. Ben via internet bij jullie terecht gekomen. Na een vriendelijk en klant gericht ontvangst ben ik vrijwel meteen tot koop over gegaan. Heb de auto zonder garantie gekocht, maar er bleek kort na aankoop toch een defekt aan de airco. Deze is inmidels ook al door jullie gerepareerd, en een faire oplossing door jullie aangeboden, terwijl de auto zonder garantie was gekocht door mij.
Bedank en een dikke pluim. Kom zeker terug!
En jullie verder als garage aanraden.
Met vriendelijk groet,
André Faasen

02-08-2010

Beste garage Geurtsen team,

Vorige week vrijdag heb ik mijn nieuwe aanwinst opgehaald. De Volvo S60 en tevens mijn Saab ingeleverd. Ik wil graag even mijn ervaringen met jullie delen. Ik ben onder de indruk van de werkwijze van garage Geurtsen. De nieuwe auto is afgeleverd zoals we hadden afgesproken en zelfs meer dan dat. Keurig gepoetst, goede instructies, alles compleet, overzichtelijke rekening enz. De bij de auto horende sleutels zaten netjes in leren mapjes met opdruk garage, fijn leren etui voor papieren erbij en tenslotte een lekkere slagroomtaart met opdruk van de auto. Kortom, Team van Garage Geurtsen; bedankt voor de service en klantvriendelijke benadering.Ik zal jullie absoluut aanraden!
Met vriendelijke groet, Rob Schattenberg

10-08-2010
Bij garage Geurtsen ben je nog klant,of je een auto koopt van 1000 euro of
15000 euro.
 
En de vriendelijke service,daar kunnen vele autobedrijven een voorbeeld aan nemen.
 
Een topbedrijf!Ons autobedrijf. Wim en Marion

 Hieronder staan wat reacties die te vinden zijn op het internet.

Heb bij dit bedrijf een Audi A6 Avant gekocht met garantie.
De garantie voorwaarden zijn top. Niet alleen op de motor krijg je hier garantie maar op echt alles wat kapot zou kunnen gaan ! 
Had met ze afgesproken dat na de uitgebreide ANWB keuring de kritische punten opgelost werden.
Deze punten zijn toen behandeld alsook wat kleine puntjes die ik na twee maanden rijden mij opvielen.
Kortom een zeer tevreden klant en ik kom hier zeker terug!
Bron: http://www.autoweek.nl/myreviewdealer.php?id=8557

Vandaag heb ik mijn auto bij deze garage gebracht omdat de motor niet goed liep. ik werd meteen geholpen, en het probleem was snel gevonden. Ik kan de auto vandaag nog ophalen. Er werd mij een leenauto aangeboden, en anders kon ik naar het station gebracht worden! Wat een service! 
Ik ben nu al onder de indruk van de service en klantgerichtheid bij dit bedrijf.
Bron: http://www.autoweek.nl/myreviewdealer.php?id=6575

Ik heb 1,5 jaar geleden een Volvo V70 gekocht uit 2000. Ik woon in Rotterdam. Er waren een paar kleine dingetjes die onder de garantie vielen en die heb ik, na overleg met Geurtsen, bij mijn eigen garage kunnen laten verhelpen en mijn garage heeft de rekening naar Geurtsen gestuurd. Prima service! Zeer klantvriendelijk. Dikke pluim.
Bron: http://www.autoweek.nl/myreviewdealer.php?id=6575

Zoeken
Zoek in onze website


Plan uw afspraak
Direct een afspraak plannen? Klik hieronder op: plan online uw afspraak

Duurzaam ondernemen
Waarom fruitbomen en zonnepanelen?
En wat is de link met gezinsauto's,
Zuinige auto's en hybrides?